Om oss

Dine forventninger er våre krav!

Om oss

Rogaland Teknikk AS er en dynamisk og innovativ produkt- og tjenesteleverandør til olje og gass industrien. Vi er stolt leverandør av produkter og tjenester, standard og skreddersøm, innen disipliner som mekanisk, hydraulisk, elektro, automasjon, instrumentering og HVAC, on- og offshore. Våre kunder er typisk aktører innen brønnservice på norsk sokkel.

Selskapet ble etablert i 2006 for å utføre termografi (fange opp infrarød stråling) fra elektriske distribusjonstavler og sikringsskap. Dette gjøres for å avdekke kilder til brann og skader. Vi har i årenes løp utført tusenvis av termografi oppdrag for industri, jordbruk og husholdninger. Vi oppfyller kravene for utførelse av elsjekk av næring og bolig i henhold til NEK405.

Selskapet er lokalisert på Forus i Stavanger og i Oslo (i Skullerud næringspark).

Kvalitet og HMS (helse, miljø og sikkerhet) to områder som vi til enhver tid prioriterer. Vi har rutiner, prosesser og systemer for å ivareta HMS slik at vi ikke påvirker mennesker eller miljøet på en negativ måte. Vårt kvalitetssikringssystem er i henhold til ISO 9001:2015. I tillegg er vi kvalifisert i Achilles JQS (Joint Qualification System) for leverandører til olje & gass industrien.

Vi har sterkt kundefokus og strekker oss så langt som kreves for at du som kunde skal bli fornøyd.

Dine forventninger er våre krav!

Vår visjon

Rogaland Teknikk AS skal være en anerkjent aktør innen utvikling og leveranse av spesial teknologier, produkter og tjenester, i tillegg til tradisjonelle multi-disiplinære service og vedlikeholdstjenester, til industrien generelt, til olje- og gass industrien spesielt.

Vi skal ikke påvirke mennesker eller miljøet på en negativ måte.

Våre leveranser skal bidra til vekst, verdigenerering og økt konkurranseevne hos våre kunder.

Karriere

Ledige stillinger hos oss legges normalt ut på denne siden, i tillegg til å utlyses i aviser og tidsskifter. Dog er vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Om du kunne ha tenkt deg å jobbe hos oss, søk på en av de ledige stillingene som eventuelt er lagt ut på denne siden, alternativt send en åpen søknad med CV til post@rogalandteknikk.no

Alle henvendelser besvares og behandles konfidensielt.